donderdag 7 februari 2013

“Wijchen in tha House”

jaja, zojuist geland… vanuit 024-…., “dagje eerder dan verwacht”, Raimond en Manon

Dubai-20130207-00192

Inmiddels zijn we in ons appartementje, gaan we even snel wat eten en dan moeten wij alweer kort afscheid nemen, hebben namelijk kaarten voor Cirque du Soleil voor vanavond.

Afgelopen week was wederom een drukke (tot extreem drukke) week. Dagen van een uurtje of 12-13 zijn op dit moment meer regel dan uitzondering en dan is af en toe wat ontspanning erg prettig. Recent bezochten we dan ook in het weekend een paar fimpjes en dat waren beide absolute aanraders.

imageimage

Zero Dark Thirty (thanks Bas!) gaat over het opsporen van Osama Bin Laden en dat ligt in deze regio natuurlijk best gevoelig….
Django Unchained is de nieuwste film van Tarantino met wederom een briljante Christoph Waltz (Inglorious Bastards – It’s a bingo…)

Afgelopen vrijdag aan mijn tweede triathlon meegedaan en dat verliep allemaal wat soepeler dan de eerste. Weersomstandigheden waren dit keer compleet anders (het was zelfs koud, was 1 van de weinigen die geen Wetsuit (bescherming tegen de kou) aan had en de harde wind zorgde er voor dat met name het zwemmen (golven) en het fietsen lastig waren. Uiteindelijk met een tijd van 2 uur en 52 minuten een kleine 25 minuten sneller dan de eerste dus da’s lekker.

TriathlonP1050020

Ook Cin ontving afgelopen week een prijs/gebaar om trots op te zijn (al wil ze dat natuurlijk zelf niet weten..). Afgelopen donderdag had het bedrijf een feestje georganiseerd voor al haar personeel en op deze avond werd Cin onderscheiden met:

P1050019

en daar hangt natuurlijk ook wat leuks aan vast!

P1050021
Een leuk bedrag in Dirhammekes en een dinerbon op een prachtlokatie, goed bezig!

Etihad (vliegtuigmaatschappij van Abu Dhabi) startte deze week met commercials over Amsterdam. Vanaf 15 maart kan er ook vanuit Abu Dhabi dagelijks worden gevlogen naar Amsterdam en vice versa.

http://www.routesonline.com/news/29/breaking-news/177134/etihad-airways-to-inaugurate-amsterdam-service/

Ook wel eens minder leuk nieuws, deze week kwamen er bij een verkeersongeluk 24!!! mensen om het leven en uiteraard (het bekende schaap… over die dam, toch Joseph?) nu gaat men strenger optreden op asociaal verkeersgedrag (ben benieuwd tot hoeveel bekeuringen dat gaat leiden)

image

Inmiddels zijn het er dus 24….., triest

Deze week ook weer een Guiness Book of Recordje in Dubai (daar zijn ze dol op Glimlach) De grootste volledig geautomatiseerde auto parkeer garage (met mogelijkheid tot wassen) werd hier officieel geopend.

image

1191 auto’s kunnen bij binnenkomst worden neergezet, vervolgens koop je een bonnetje (met of zonder wassen) en wanneer je naar huis wilt zorgt een robot ervoor dat de auto weer voor je wordt klaargezet.

We zijn ook al een beetje bezig met onze dagen in Nederland (4 t/m 14 april). Ben voornemens om in ieder geval een wedstrijdje (incl. overnachting Hamburg) Sankt Pauli te doen. Inmiddels hebben we 6 a 7 liefhebbers. Morgen begint de voorverkoop voor de wedstrijd tegen 1860 Munchen (op 14 april). Mochten er meer mensen interesse hebben om mee te gaan, laat het dan snel weten (we vertrekken op zaterdagochtend de 13e, waarschijnlijk, want de wedstrijddatum staat nog niet officieel vast).

Afsluitend alvast een heerlijke verjaardag toegewenst voor Qvinny (3 jaar) en dochter van Willem en Maaike en aan Esther (de Leeuw), die enorm jaloers zou zijn als ze nu bij ons in de kast zou kunnen kijken (ligt voor 3 maanden chocolade)  en natuurlijk staan we op dezelfde dag even stil en denken we aan Eric (een prachtige bos bloemen is weer onderweg naar Jo). Op 12 februari feliciteren we Annet (kersverse moeder en  vriendin van Joseph) met haar verjaardag

Wij gaan een avondje circus tegemoet en de rest van de week gaan we zo veel mogelijk op pad met Raimond en Manon

Volgende week meer vanuit het heerlijke Dubai
Jan & Cin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten