vrijdag 19 april 2013

Het zit er alweer op..

Inmiddels is het hier weer weekend, hebben we beiden  alweer 2 dagen gewerkt en is het “normale” leven weer begonnen. Oftewel: onze trip naar Nederland is voorbij en dat ging uiteraard weer veel te snel.

Ciny 004

De 10 dagen dat we er waren zaten dan ook mutjevol gepland (helaas konden we niet  bij IEDEREEN op bezoek – volgende keer beter) met van alles en nog wat. Zo gingen we op bezoek bij Benthe en bij Jip (respectievelijk de prachtige dochter van Joseph en Annet en de prachtige zoon van Bart en Judith), werden we regelmatig bezocht door familie en vrienden, ontvingen we een aantal presentjes en werden er presentjes uitgedeeld.
IMG-20130405-00518Eva
IMG-20130419-00523

gingen we naar een verjaardag in Berghem en aten we uiteraard pannekoeken in Berghem, ging Cin uit eten met haar ex-collega’s, bezocht ik in het gezelschap van Toon en Appie een training van Feyenoord (heeft helaas trouwens niet bijgedragen aan het resultaat in Waalwijk)


P1050096

aten we een heerlijke bord bami bij Robert en Linda en de kids, ging ik op bezoek in Bavel/Breda om Bas en Leo weer eens te zien en een stukkie hard te lopen, mocht ik tussendoor de 40 aantikken,

P1050119

gingen we de volle 3 dagen naar Pleinpop, genoten we van een heerlijke maaltijd met naaste familie bij “De Pont”, bezochten we het laatste weekend met 6 personen een wedstrijd van Sankt Pauli en het nachtleven van Hamburg (fantastisch!!)

P1050208

en sloten we de zondagmiddag af met een groot aantal vrienden met een bbq (jaja, temperatuur was eindelijk een beetje normaal).

Tevens werden we tussendoor opgehaald en weggebracht door Appie, moeders en Ellie, genoten wij van de gastvrijheid van Marc, Ingrid en Maik en met name van die heerlijke douche / badkamer Glimlach en van de prakkies van de beide moeders, werd er zo nu en dan flink gehoest (KOUD!!), zagen we Rinus en Dirk en was wel duidelijk dat die niets tekort komen, bedanken we alle kids voor het maken van die prachtige tekeningen en verfstukken, Robbie voor de DVD’s (had ik pas bij aankomst hier in de gaten..) en jullie allemaal omdat jullie stuk voor stuk prachtfamilie en prachtvrienden zijn.

Waarschijnlijk ben ik nog een hele zooi vergeten maar dat mag je wijten aan meer biertjes in 10 dagen dan in de 10 maanden daarvoor.

Afscheid nemen blijft moeilijk maar dat we het hier goed hebben moge duidelijk zijn.

Inmiddels hebben zich al weer wat belangstellenden gemeld voor een tripje Dubai en daar worden wij heel erg blij van. Blijf met name de site van Transavia checken (tripje kan wat langer zijn en let op met boeken want de bagage zit vaak niet in de prijs inbegrepen) maar de prijzen zijn vaak goed. (klik op onderste plaatje)
image
image

Tot slot nu alvast de felicitaties aan de koningin van het “stoofpotje” en moeder van Cin, Elly!! die ( we verklappen het alvast) ook wat gaat krijgen wat te maken heeft met Dubai.

Volgende keer weer EGT nieuws uit het heerlijke Dubai!
Groeten Jan & Cin


Tags van Technorati: ,,,

2 opmerkingen: