zaterdag 24 augustus 2013

Hallo daar zijn we weer!

Cin is eindelijk weer terug van een dikke anderhalve week Europa. Na een vliegreisje naar Wenen, een treinreis naar Linz (wat blijkbaar een erg leuk stadje is), volgde wederom een treinreisje terug naar Wenen, een vliegreisje naar Frankfurt en een treinreis naar Arnhem waar ze (thanks @Mark Meerman, @Eddy op het station werd opgehaald en op die manier dus totaal onverwacht pa en ma  (die inmiddels aan een heerlijk BBQ zaten) kon verrassen.

Linz-20130813-00055Oss-20130817-00063IMG-20130813-00054Cin_Elly

Zag ze dat de tuimman (@Toon, oh ja en ook nog gefeliciteerd he Glimlach) binnnenkort in zal moeten grijpen.., ging ze onverwacht op bezoek bij hartsvriendin Jolanda om natuurlijk de nieuwe aanwinst te bekijken en pikte ze ook nog de verjaardag van zus Danielle mee…

Cin_JolanOss-20130817-00061Oss-20130817-00057

Ondertussen werd er hier KEI-hard gewerkt Glimlach!, werd er veelvuldig geskyped en werd de rol van kattenvrouwtje van The Greens moeiteloos door de schrijver van dit blogje overgenomen en werd er tussen al dat harde werken door natuurlijk ook “ontspant”.

Vorige week vrijdag werd er met een 20-tal collega’s van het Tri-Pirates Team eerst Brailiaans gegeten (met alcohol), http://www.torotoro-dubai.com/gallery, werd er vervolgens nog wat alcohol genuttigd in het bijbehorende hotel, de nabijgelegen Barasti-Bar en uiteindelijk in Bar Nelson (toen was het groepje inmiddels uitgedund tot 2 personen). Waar je zou verwachten dat het er allemaal wel rustig aan toe zou gaan ( 2 deelnemers  aan het WK Half Ironman in Las Vegas over 2 weken) bleek het tegenovergestelde het geval…. (geen idee hoe ik thuis ben gekomen maar 1 van die 2 WK deelnemers was er nog toen ik vertrok)

Dubai-20130816-00365Tri_Pirates_brunch

Inmiddels zijn we weer in volle voorbereiding op wat de komende maanden op sportief gebied volgen gaat… Werd er voor het eerst in 4 maanden weer buiten hardgelopen (met temperaturen nog altijd rond de 40 graden), werd er 2x ‘s ochtends om 5 uur gefietst en zou er deze ochtend wat worden bijgeschaafd aan mijn zwemtechniek in het Hamdan zwembad maar bij aankomst om half 8 bleek het zwembad gesloten en dus maar een 60 baantjes getrokken in ons eigen zwembad.

image

In Nederland zagen we sportieve successen waar AVIOS 1 de Maas en Waal Cup voor zich opeiste en neefje Rens (op groene voetbalschoenen) er met de eerste prijs vandoor ging tijdens het HOLA toernooi.

Rens_E3

maar zagen we ook de sportieve teloorgang van onze prachtige Rotterdamse trots die hopelijk na 4 nederlagen op rij a.s zondag de eerste 3 punten gaan pakken tegen NAC. Gelukkig verzachtte het lezen van onderstaand boek weer voor een paar uur de pijn.

Dubai-20130823-00374
Na het vorig jaar verschenen eerste boek “I’m Feyenoord till I die”, opnieuw heerlijk leesvoer over alle gespeelde wedstrijden (en alles wat daarbij hoort) van het laatste seizoen 2012/2013.

Inmiddels zitten de vakanties er hier bijna op, mogen alle kids volgende week zondag na een vakantie van 8 weken weer naar school en beginnen wij langzaamaan alweer uit te kijken naar onze eerste bezoekers in de maand oktober (Elly en Eddy).

Aankomende week feliciteren wij alvast Albert en de gezelligste BBQ man van Alphen (Johan), begin september (Jitte – dochter van Johan en Sabina) en de 10e alvast Gijs (zoon van Bas en Miriam) met hun verjaardagen. Ten slotte wensen we zus alle sterkte toe a.s woensdag maar dat gaat vast helemaal goedkomen net als al die andere 380 keren dat je hebt overwonnen!!


Groeten vanuit het nog altijd heerlijke Dubai
Jan & Cin


Tags van Technorati: ,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten