donderdag 3 oktober 2013

Visite, vakantie en nog meer goed nieuws!

Haha, zojuist geland in het heerlijke Dubai; Elly en Ed…….
Dubai-20131003-00401en dat betekent tevens dat WIJ vakantie hebben en dan bedoel ik 2 hele weken! en dat er weer  wat Nederlandse producten het land binnenkwamen

IMG-20131003-00402

Iedereen wederom bedankt voor de kaarten, foto’s, drankjes, bidon Glimlach met inhoud etc.!!

Alleen maar goede berichten dus maar het allerbeste bericht kwam toch wel uit Nederland waar zuslief na een moeilijke periode met opnieuw een hoop ellende zeer succesvol werd geopereerd en inmiddels alweer lekker thuis is waar ze de komende tijd langzaam aan het herstel kan gaan werken. Opnieuw de strijd gewonnen als een echte Cleopatra!!!

Zo’n 2 weken geleden hadden we ook een week lang visite in de vorm van een klein katje. ‘s nachts om 2 uur werd ik wakker van het gerommel van Cin en vroeg ik mezelf al af wat er aan de hand was en nadat ik een paar uur later opstond om te moeten werken en Cin niet naast me lag was het wel duidelijk dat er iets niet klopte. Cin lag in de kamer op de bank met een klein katje (op Internet werd gevraagd of er misschien iemand tijdelijk voor de kat kon zorgen nadat deze was aangevallen en ja… ) dan moet je bij Cin zijn.

Dubai-20130917-00394Mooi beestje en leuk voor een week maar uiteindelijk toch maar naar een “paleis” (ongelofelijk groot huis waar de keuken al net zo groot was als ons hele appartement) gebracht waar ze met nog veel meer andere katten kon spelen.

Verder zagen we dat Nederland Dubai steunt voor het binnenhalen van de Expo 2020. Al zo lang als we hier verblijven is Dubai bezig om de EXPO hier naartoe te halen.

image

Officiëel moet de verkiezing ervan nog plaatsvinden maar wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat het allang is “geregeld”. Tussen Dubai en Abu Dhabi is men al lang begonnen met de bouw van een aantal hotels en andere voorzieningen die voor een succesvolle “Expo”moeten gaan zorgen.

http://www.emirates247.com/news/government/holland-supports-dubai-expo-2020-2013-09-16-1.521246

Ook wordt er nog steeds aan de conditie gewerkt en ga ik 18 oktober a.s proberen een halve marathon te lopen. “Proberen” omdat de temperaturen nog altijd aan de hoge kant zijn, ook al wordt het al ietsje beter met van de week in de ochtend (lees: 06.45 AM) zelfs temperaturen onder de 30 graden.


IMG-20130930-00399

Mooie bijkomstigheid voor de broodnodige training die geleverd moet worden was het volledig vernieuwen en vervangen van de fitnessruimte inclusief alle toestellen.

Dubai-20130928-00398Dubai-20130928-00397

Vanochtend werd het nieuws ook weer eens geopend met het bericht dat Dubai weer voor een “Guiness Book of Recordje”gaat. Binnen een paar weken zal er gestart worden met de aanleg van het grootste “man-made” lagoon ter wereld en dat moet er dan zo’n beetje zo uit gaan zien…

http://www.emirates247.com/news/government/dubai-water-canal-launched-to-connect-business-bay-with-the-gulf-2013-10-02-1.523204

image
image

Tenslotte willen wij alvast 2 PSV’ers feliciteren met hun verjaardag , vandaag (Jeroen)  en over een paar dagen zwager Robert), verder Sjors Vink, Isis (dochter van Max en Burgi), Patrick en Manon en oud-collega Jaap. Allemaal een heerlijke dag toegewenst vol met cadeaus Glimlach.

En als allerlaatste wensen wij Bas, Miriam, Gijs en Eva heel veel plezier in het nieuwe huis in Bavel (we komen snel een keer langs!)

Voorlopig even geen blog, wij gaan genieten van een welverdiende vakantie, latrozzzzzzzzzzz..

Groeten vanuit het heerlijke Dubai
Elly, Ed, Cindy & Jan


Tags van Technorati: ,

1 opmerking: