dinsdag 11 september 2012

Geduld…

Had graag willen melden dat ik inmiddels een retourvluchtje had gemaakt en mijn employment visum had ontvangen maar helaas….. nog steeds wacht ik op een berichtje vanuit Abu Dhabi dat ik naar de luchthaven mag komen (wordt wederom vervolgd..)
Inmiddels is de temperatuur iets aan t dalen maar desondanks is t soms toch nog wel heel erg warm getuige de foto die Cin nam om 11.00 ‘s ochtends

IMG-20120905-00101

Wat we dan ook al een aantal maanden hier doen is drinken, HEUL VEUL drinken (geen/weinig alcohol!) maar water…, onderstaande geeft een indruk van een weekie…

P1040360

Afgelopen vrijdag op zoek gegaan naar een “nieuw” plekkie (altijd leuk om weer s ergens anders naartoe te gaan) en dit keer werd het het Grand Habtoor hotel, http://grandjumeirah.habtoorhotels.com/site/general/Default.aspx  met daarin een kroeg annex “Liverpool – Reds” supportersclub-café genaamd “The Underground” waar we zowel t Nederlands Elftal als uiteraard het Engelse nationale elftal konden volgen.

P1040362P1040361

Ik geef toe, het is lastig te zien maar de bar vormt ook echt een “Underground”. Via de website wordt t wat duidelijker:
image
Prima kroegje, goede muziek (vooral voor Eddy!) en op de menukaart “Varkensvlees” en dat hadden we hier nog niet eerder gezien.

Afgelopen zondag was Miriam (vriendin van Bas en moeder van Gijs en Eva) een dagje in Dubai. Miriam vliegt voor KLM en komt heel af en toe in Dubai. Aangezien ik toch nog steeds niet aan t werk was een prima mogelijkheid om Miriam Dubai te laten zien. Tickets geboekt voor Burj Khalifa en Miriam vervolgens bij het hotel opgehaald, aardig hotel trouwens..
http://www.marriott.com/hotels/travel/dxbae-jw-marriott-hotel-dubai/

De Dubai Mall met het aquarium laten zien en vervolgens de Burj Khalifa opgegaan, wat sightseeing Dubai gedaan met oa. de Palm en uiteindelijk een paar uurtjes gerelaxed bij ons appartement. Miriam had ook nog wat cadeautjes meegebracht….
P1040371P1040369
Heerlijke Nederlandse stroopwafels, een Avondje NAC geschreven door Sjoerd Mossou (waar ik een groot fan van ben) + 3 grote flessen Curry Gewürz, toppie!! (ook Bas bedankt natuurlijk!!)

Voor de voetballiefhebbers die de schrijver Sjoerd Mossou niet kennen (schrijft oa voor het AD), check: http://www.kentudezenog.nl/sjoerd-mossou/ , maar check vooral zijn favoriete voetballer Wanny van Gils en dan met name deze goal: http://www.youtube.com/watch?v=vYLxntVYkjY

Knipogende emoticon De El Diego van Breda zeg maar….

Voor de mensen die ons een keer willen komen bezoeken…. Transavia kwam afgelopen week met een leuke aanbieding.  Check: //www.transavia.com/hv/nl-NL/reisgids/vliegtickets/verenigde-arabische-emiraten/vliegticket-dubai?city=DXB 

image

Inmiddels hebben Theo en Hermi besloten om Dubai te gaan verlaten. Het plezier in het werk woog niet op tegen het missen van de sociale contacten in Nederland en dit heeft ze doen besluiten om ermee te stoppen en terug te keren naar Nederland of misschien Duitsland.

Als laatste nog een speciaal verzoekje aan iedereen. Of je nu van voetbal houdt of niet, of je van Feyenoord houdt of niet, teken aub onderstaande petitie voor het behoud van “De Kuip”, de enige echte voetbaltempel die Nederland rijk is mag niet gesloopt worden door allerlei commerciële drogredenen. Doe mij een plezier en teken op:
image
Na ondertekening ontvang je een bevestigingsmail (kan in Ongewenst terechtkomen), even op de link klikken en bevestigen, HARTELIJK DANK!

Groeten vanuit t heerlijke Dubai!
Jan & Cindy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten