dinsdag 25 september 2012

Weinig nieuws onder (de nog altijd hete) zon

Behalve het feit dat we sinds afgelopen woensdagavond een Blauwe Rus (nee geen naar wodka stinkende dronken Oost-Europeaan) maar dit mooie mannetje als extra inwoner hebben.

P1040396P1040395P1040406 - kopieP1040400 - kopie

Meneer liep door de gang van het appartementencomplex en vervolgens mee naar binnen alsof ie er al jaren woonde. Dezelfde avond een bezoek gebracht aan de dierenarts om te zien of ie gescanned was (zodat we de eigenaar konden vinden) maar helaas. Ook het maken en ophangen van een aantal foto’s hier in de buurt heeft niet geleid tot t vinden van zijn/haar baas/bazin.

Cin heeft me net gebeld dat dit prachtbeest (heb echt nog nooit zo’n lieve kat meegemaakt..) vanavond zal worden opgehaald en zal worden ondergebracht bij een gastgezin via een organisatie genaamd: Feline Friend, http://www.felinefriendsdubai.com/. We zijn er in die paar dagen al aan gehecht maar met t oog op de komende weken en t misschien allebei niet thuis zijn is t beter om m ergens anders onder te brengen.

Verder stond deze week (net zoals de 2 weken hiervoor) met name in t teken van wachten, wachten en nog langer wachten op een bericht vanuit Abu Dhabi wat er tot aan t moment van schrijven nog steeds niet is. Wel is inmiddels vastegelegd dat ik in oktober een vlucht ga maken naar New York. Op 7 oktober a.s vlieg ik van Abu Dhabi naar New York en op 12 oktober ga ik weer terug.

image
Afgelopen vrijdag hebben we ontbeten in het hotel waar Theo en Hermi nog even verblijven en waar ook 2 gasten uit Druten bij aanwezig waren. Meteen even de winkel doorgekregen waar de enige frikadellen van Dubai worden verkocht en omdat we toen ineens zo’n zin kregen in een lekker stukje Nederlandse vette hap zowaar ook een tentje gevonden waar men “croquettes” verkoopt en die waren LEKKERRRRRRRRRRRR….
P1040402
2 weken terug gaven we al een actie van Transavia door en inmiddels is ook ARKE een actie gestart waardoor het vliegen naar Dubai ineens een stuk aantrekkelijker wordt gemaakt.

image
De eerste bezoekers zijn (waarschijnlijk) meteen een feit. Gister gaf Appie aan dat ie samen met moeders voornemens is om in oktober al deze kant op te komen (en dat zouden wij natuurlijk fantastisch vinden!!!). “Je hoeft geen vrije dagen op te nemen en we gaan wel in een hotel”…, wat dacht je zelf? Gewoon lekker bij ons (we hebben tenslotte aardappels, kaas, stroopwafels, pindakaas en nu dus zelfs frikadellen en krokettenFeestende emoticon).

Wij kijken er nu al naar uit dat we ze op kunnen gaan halen op t vliegveld.

Afgelopen zaterdag zijn we naar Al Mamzer beach park gereden.
Op deze prachtlokatie zal op 23 november as de triathlon van Dubai worden gehouden.
Al Mamzar Beach Park_1Al Mamzar Beach Park

Vandaag feliciteren we Chris met zijn (39ste) verjaardag en ook Lieke (Jeroen en Jolanda) mag deze week een aantal (4) kaarsjes uitblazen.

Helaas ben ik op iGoogle (daar waar ik ALLE verjaardagen en geboortedata probeerde bij te houden) precies deze informatie kwijt. Wie ooit gebruik heeft gemaakt van iGoogle weet dat je daar zgn. gadgets kan toevoegen en 1 daarvan is een heel erg handige “Birtday Reminder.

Op dit moment zie ik (net zoals iedereen die deze gadget gebruikte) dit: Unable to retrieve: http://www.labpixies.com/campaigns/dates/dates.xml

Update: inmiddels staat er dit: This gadget is no longer available (nog fijner…weet ik dus zeker dat alle data weg is, Google prutsers!!)

Komt er dus op neer dat ik dit waarschijnlijk kwijt ben en aan jullie dus de vraag om in de reacties hieronder (of via Facebook / e-mail: jan_gremmen@outlook.com) jullie verjaardagen/geboortedata (ja en ook die van alle kids) door te geven zodat we op t juiste moment onze felicitaties door kunnen blijven geven (al dan niet voorzien van een begeleidend kaartje)

Cin zal ze dan in de (tijdens ons afscheid gekregen) verjaardagskalender invoeren, toch?

P1040407

Bijbehorende spreuk is (toevallig) (hopelijk) ook erg toepasselijk. In dit geval Appie en moeders (ik zeg: BOEKEN, NU!!)

Groeten vanuit t heerlijke Dubai
Jan & Cindy


Tags van Technorati: ,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten