vrijdag 3 augustus 2012

Halverwege Ramadan!

Inmiddels zijn er 2 weken verstreken sinds het begin van de Ramadan en dat men het zwaar moet hebben is wel duidelijk. Het niet mogen eten en drinken wanneer het licht is, is met deze temperaturen een lijdensweg en een ongelofelijke prestatie.

Deze week weer twee keer op pad geweest met Wail (vroeg in de morgen +/- 05.15) om naar projekten te gaan in zowel Sharjah als Ajman.

P1040194P1040193

Ook weer “The American University of Sharjah” en “The University of Sharjah” bezocht. Dit keer wel plaatjes kunnen schieten van deze prachtige “stad” waar het aan werkelijk niks ontbreekt.

P1040208P1040206P1040204P1040198

De rest van de week stonden in het teken van “afwachten” op goed nieuws uit Abu Dhabi, het regelmatig bezoeken van Media City en zo nu en dan het kijken naar de Olympische Spelen waar we Marianne Vos een prachtige gouden medaille zagen winnen.

P1040192

Woensdagavond zijn Theo en Hermi op de koffie geweest en hebben ze voor de eerste keer ons appartement kunnen bekijken (en natuurlijk ook t zwembad..). Morgenavond gaan we in het hotel waar zij verblijven een happie eten en daarna naar het World Trade Center (1 of andere rommelmarkt)

Gistermiddag (13.00) opnieuw een interview gehad in Abu Dhabi en na t weekend hoor ik meer (denk dat t wel goed zit…)

Vandaag is Cin op pad geweest met haar collega Anna om te shoppen in de Dubai Mall en heb ik me vermaakt in “the Gym” en een aantal baantjes getrokken in t zwembad.

@Inge (Ome Jan gaat steeds beter met de borstcrawl maar de techniek moet nog iets bijgeschaafd worden dus kom maar snel deze kant op!)

Dag 1 van t weekend zit er hier alweer een heel eind op, tijd om wat te gaan eten. Op naar t Jumeirah Beach Hotel waar een “Deutsche keller” in zou moeten zitten.

http://www.timeoutdubai.com/restaurants/reviews/698-der-keller

http://www.tripadvisor.nl/Restaurant_Review-g295424-d1841350-Reviews-Der_Keller-Dubai_Emirate_of_Dubai.html

Groeten vanuit t heerlijke Dubai!

Jan & Cindy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten